miercuri, 6 octombrie 2010

VIZITATORILOR MEI

Dragii mei,
Aţi ajuns la numarul 4500! O performanţă de care sunt mândru.Unii din voi sunteţi, cu siguranţă, vizitatori obişnuiţi ai  blogului meu, alţii sunteţi vizitatori întâmplători. Şi pe unii şi pe alţii, vă rog lăsaţi o urmă a treceri voastre pe aici. Dacă nu faceţi un comentariu, pifaţi, cel puţin, una din căsuţele "neinteresant", "acceptabil", "amuzant", "interesant", care se află sub fiecare material postat. Pentru voi acest gest cere un efort mic, pentu mine acest gest înseamnă ca ati citit materialul respectiv, fapt ce este de natură să mă răsplătească pentru efortul făcut.
Va multumesc.
Artemiu Vanca

4 comentarii:

Onea spunea...

Buna! Scuze pentru deranj! Suntem Echipa Sanatate si Viata! Mergem pe principiul ''UN BLOG SANATOS" Daca te intereseaza o colaborare banner/link exchange cu noi , Lasa-ne un comment pe blog( http://sanatatesiviata.blogspot.com ) si in cel mai scurt timp si noi vom face la fel! Multumim! Sa aveti o zii placuta in continuare!

Artemiu Vanca spunea...

Sanatate si Viaţă,
De acord

Cristian Lisandru spunea...

Gânduri bune şi numai bine în toate, Artemiu! Cu respect...

Vlad spunea...

Feicitari si la mai multi vizitatori! Meritul este al celui ce scrie si-si impartaseste ideile aici bucurandu-ne pe noi cei care citim aceste postari.
Buna treaba! Ma bucur pentru reusita!

Trimiteți un comentariu